It is currently Thu Jul 18, 2019 4:43 pm


All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Thayers Quest playing start to end on bootup
PostPosted: Wed Jul 03, 2019 3:45 am 
Registered User
Registered  User

Joined: Mon Jan 23, 2017 1:08 pm
Posts: 2
Having an issue with Thayers Quest playing the disc image from start to end without any ability to input controls. Just comes on plays all the animations including every death scene and then goes black unitl you reboot it, and then it does same thing again.

I had my tech install this board, but now I am going to have to troubleshoot to find the cause. If anyone has run into this issue and might have a fix for it, I would be very grateful. Otherwise I will begin to troubleshoot and report back whatever I find.


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Thayers Quest playing start to end on bootup
PostPosted: Wed Jul 03, 2019 11:28 pm 
Registered User
Registered  User

Joined: Tue Jan 05, 2016 10:42 pm
Posts: 4
Sinistar wrote:
Having an issue with Thayers Quest playing the disc image from start to end without any ability to input controls. Just comes on plays all the animations including every death scene and then goes black unitl you reboot it, and then it does same thing again.

I had my tech install this board, but now I am going to have to troubleshoot to find the cause. If anyone has run into this issue and might have a fix for it, I would be very grateful. Otherwise I will begin to troubleshoot and report back whatever I find.


So I'm no expert but I do have T Q running with Dexter. I would check the dip switches to make sure you are running either PR 7820 player mode or L D 1000 mode. Then check Dexter and make sure the proper player mode is selected via the led lights on the Dexter. Good luck.


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Thayers Quest playing start to end on bootup
PostPosted: Thu Jul 11, 2019 6:55 am 
Registered User
Registered  User

Joined: Mon Jan 23, 2017 1:08 pm
Posts: 2
Checked unit tonight, all set at LDV1000. Still does same thing. Comes on plays laserdisc start to end. stops.

Time to pull the unit I guess. See what I can see on PC.


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net